Vopsitorie Auto

Folosim materiale de calitate cu vechime si referinta in piata. Dispunem de doua laboratoare de vopsea - STANDOX si GLASURIT - fiecare vopsea cu lacul aferent.

Autoporand foloseste numai vopseluri de cea mai intala calitate, iar rezultatele sunt pe masura, vopseaua Standox reprezentand un adevarat reper in industria auto.

Pentru o lucrare profesionala si calitativa, folosim numai chit si filler STANDOX si polish si smirghel 3M.

De asemenea oferim si servicii de Polishare Profesionala, in baza unei programari facute prin formularul de contact de aici.

Luni - Vineri 09:30 - 18:30

0730 123 277

E-mail: programari@autoporand.ro

vopsit-auto1 vopsit-auto2 vopsit-auto3 vopsit-auto4 vopsit-auto5 vopsit-auto6 vopsit-auto7 vopsit-auto8

Vopsit LUX

In acest serviciu se vor folosi materiale de cea mai buna calitate. In functie de complexitatea lucrarilor, pretul este de aproximaticv 500 lei/piesa si urca sau scade 10%-20% in functie de durata reparatiei si avariile existente incluzand zgarieturi sau lovituri usoare.

Vopsit ECONOMIC

In acest serviciu se vor folosi materiale de o calitate ridicata, In functie de complexitatea lucrarilor, pretul este de aproximativ  300 lei / piesa si scade 5 - 15 % in functie de numarul pieselor.

EXEMPLU : Renault Clio Symbol Sedan cu zgarieturi obisnuite si mici lovituri superficiale:

300 RON x 13 piese = 3.900 din care discount 500 lei

Retusuri Si Polish Profesional

Vopsitorie Totala - Reduce costul intre 30% si 50% din varianta economica. Acesta este un tip de vopsitorie bazata pe retusuri in zonele afectate si slefuirea total a pieselor in cauza.

Este esential ca zona afectata sa fie mica si sa fie amplasata la una din extremitatile piesei. Pretul retusului / piesa poate fi intre 100 si 250 RON.

Servicii de polisare profesionala - realizate prin slefuirea lacului de pe caroserie in totalitate progresiv cu 3 granulatii abrazive, urmand a se aplica 3 tipuri de pasta de slefuit 3M profesional, rezultatul final fiind simila 90% cu o vopsitorie totala, eliminand zgarieturile superficiale in proportie de 60-80%.

Preturile acestui tip de serviciu variaza intre 500 - 1000 RON.

*preturile sunt exprimate in RON si NU includ T.V.A.

Fa o Programare

Te asteptam la service-ul nostru, unde mecanici profesionisti te vor ajuta cu sfaturi si idei pentru a-ti rezolva cel mai eficient problema.

Date Contact

Detalii contact

Telefon : 0730.123.277

Telefon : 0730.123.279

Telefon : 0730.123.278

Fix/Fax : 021.256.27.56

programari@autoporand.ro

Adresa

Str. Drumul Garii, Nr. 1

Fundeni, Ilfov

harta-localizare

Mecanica auto

Autoporand ofera clientilor sai serviciul de CONSTATARE complet GRATUIT, iar reviziile au un discount de manopera de pana la 70% in cazul in care costurile pieselor+manopera depasesc 500 RON. In cadrul atelierului de mecanica specializat si complet echipat, serviciile de reparare cuprind o arie larga precum: articulatii roti, sisteme de franare, casete de directie, alternatoare, compresoare AC, motoare, cutii de viteza etc.

Calitatea serviciilor si experienta de peste 15 ani in domeniu ne recomanda ca fiind alegerea dumoneavoastra numarul 1. Apelati cu incredere in echipa de profesionisti Autoporand!